Menu
Sepetim

Mağazamız Geçici Olarak Satışa Kapalıdır!

New Arrivals
Sound that goes
straight to your heart
Shop Now
Layouts
Most advanced
admin in Opencart
Learn More
Mobile
Best mobile options
at any resolution
Learn More
Ücretsiz Kargo
Tüm Alışverişlerinzde!
Geri Ödeme
%100 İade Edebilirsiniz
Güvenli Alışveriş
Bilgileriniz SSL ile Güvende
Müşteri Hizmetleri
7Gün 24 Saat Bize Ulaşın

Why buy from us?

Journal has been the best selling and most loved Opencart theme since first launch in 2013. Tried and tested by over 20K people, Journal is the best Opencart theme framework on the market today. Learn more

Seçilmiş Ürünler

İsteğe bağlı ızgara yada Listeleme modu olan ürünleri sekmeler veya akordion halinde gösterin. Her modül için satır başına ve kesme noktası başına özel ürünler. Her modül, her modül için farklı stillere sahip ürünleri ızgara veya liste görünümünde görüntüleyebilir.

Seçilmiş Kategoriler

Kolayca kategori tabanlı modüller oluşturun ve yalnızca belirli kategorilerdeki veya markalardaki ürünleri gösterin. Gelişmiş sayfa oluşturucu, herhangi bir kesme noktasında tam kontrol ile herhangi bir ızgara düzeni oluşturmanıza olanak sağlar.

Markaya Göre Alışveriş

Gelişmiş Resim Galerisi

Galeri modülü görüntüleri, videoları destekler ve başka herhangi bir sayfaya işaret eden veya diğer Popup modüllerini açabilen afişler olarak da işlev görebilir. Resimler, videolar, afişler veya hepsinin birleşimiyle farklı modüller oluşturun. Modüllerinizi herhangi bir sayfaya herhangi bir ızgara biçiminde ekleyin.

Blog Yazıları

Dergi kendi basit ama güçlü blogu ile birlikte geliyor. Yeni gelişmiş tipografi stilleriyle, yazılan sayfa tasarımınız benzersiz olacaktır.

Bizi Tercih Eden Müşterilerimiz

Gezinme deneyiminizi ve sitemizin işlevselliğini geliştirmek için çerez teknolojileri kullanıyoruz.. Gizlilik Politikası.